Tervetuloa Team Vantaa Juniorin blogiin!

Moi! Olemme Vantaan Voimisteluseuran valmennusjoukkue, jossa voimistelee 11 innokasta tyttöä.

Syksyllä 2012 kilpailemme 14–16-vuotiaiden mestaruussarjassa. Tervetuloa lukemaan arjestamme ja ajatuksistamme. Kuulumisiamme voit lukea myös kotisivuiltamme

http://www.vantaanvoimisteluseura.fi/joukkuevoimistelu/joukkueet/team-vantaa-junior/


tiistai 31. elokuuta 2010

Kotisalileiri 27.8-29.8.2010

Perjantaina aloitettiin leiri kolmen tunnin harkoilla. Ekalla tunnilla meillä oli balettia, jota piti Joa. Aloitimme tekemällä tangolla muutamia sarjoja, joiden jälkeen siirryttiin harjoittelemaan hyppyjä ja piruetteja. Toisella tunnilla oli tanssia Hannan kanssa. Siinä opeteltiin tanssisarja ja se oli kaikkien mielestä tosi "hupaisaa" :). Lopuksi meillä oli vielä tunti ohjelman harjoittelua Anun kanssa.

Lauantain ekat treenit alkoivat ysiltä. Anu piti meille ja Adelielle perustreeniä jossa tehtiin esim. naruhyppyjä ja erilaisia venytyksiä puolapuilla ja lattialla. Sen jälkeen Saara opetti meille uuden, yhteisen liikkuvuusharjoitteen. Aika vaikeaksi liikkeeksi taisi osoittautua käsilläseisominen, jossa piti vielä tehdä 10 askelta :).
Treenien jälkeen lähdettiin koteihin syömään. Tauon jälkeen palasimme takaisin treenaamaan ja vuorossa oli Anun tasapainotunti. Kävimme läpi kaikki ohjelman tasapainot ja sitten tehtiin vielä paljon muitakin tasapainoja. Harjoiteltiin myös hyppyjä joiden perään tehtiin heti tasapaino.
Sitten oli tunnin tauko jolloin jäimme syömään eväitä. Kun oltiin tarpeeksi syöty ja tietysti tapamme mukaan pölisty niin aloitettiin vikat harkat :). Ampeereiden Marianne piti meille liikkuvuutta ja akrobatiaa kaksi tuntia. Siltä tunnilta taisikin tulla aikas hyviä kuvia :D.

Sunnuntaina harkat alkoivat Jennin hypyillä. Ohjelman hyppyjä harjoiteltiin aika paljon, mutta myös muita hyppyjä ja tasaponnistuksia tuli tehtyä. Seuraavaksi oli Hannan liikkuvuutta ja joogaa, jossa tehtiin venytyksiä, jalanheittoja ja kumppariliikkeitä. Lopuksi oli vielä tunti Amppeereiden Iidan kanssa vannetekniikkaa. Harkattiin joitain ohjelman vaikeimmista vanneliikkeistä, mutta opittiin myös paljon uutta :).

Treenien jälkeen oli vielä esiintymiset Myyrmannissa josta en nyt tähän kirjoita sen enempää koska siitä tulee uusi postaus :).


Lotu :D


PS. Esiintymisestä tulee siis uusi postaus


10 kommenttia:

  1. Hauskan kuuloinen leiri! Aika hupaisaa, kun teillä on aina ps-kohdassa, että kuvat tulee myöhemmin... ;) Joko voitte vihdoin kertoo sen teeman??

    VastaaPoista
  2. Olin viikonloppuna katsomassa siitä teiän esitystä Myyrmannissa. Oliko se virhe, kun se kuuluttaja sano, että ootte 10-12-sarjas?? Ja alkoko se musa liian aikaisin?!

    VastaaPoista
  3. En itse ollu silloin esiintymässä mutta kuulemma musiikki oli vahingossa laitettu liian aikaisin ja kyllä me silti ollaan 12-14 sarjassa! :)
    -ELSU :D

    VastaaPoista
  4. ootte tosi notkeita, oon ihan kade.. ;)

    VastaaPoista
  5. Emme voi vieläkään kertoa ohjelman teemaa, mutta jännitys tiivistyy ensimmäiseen kisaan, joka on jo seitsemän viikon päästä! :))

    -Hensu ;D

    VastaaPoista
  6. Tuutteko te ovo cuppiin joka pidetään 2.-3.10???

    VastaaPoista
  7. Moikka!

    Ei tulla. Ekat kisat on Turussa eli Cailap Cup 23.10.

    VastaaPoista
  8. Okei :D
    Aattelin vaa et ku ollaan menossa ite sinne :)
    Tosi paljon tsemppiä syksyyn!! :D

    VastaaPoista