Tervetuloa Team Vantaa Juniorin blogiin!

Moi! Olemme Vantaan Voimisteluseuran valmennusjoukkue, jossa voimistelee 11 innokasta tyttöä.

Syksyllä 2012 kilpailemme 14–16-vuotiaiden mestaruussarjassa. Tervetuloa lukemaan arjestamme ja ajatuksistamme. Kuulumisiamme voit lukea myös kotisivuiltamme

http://www.vantaanvoimisteluseura.fi/joukkuevoimistelu/joukkueet/team-vantaa-junior/


perjantai 13. elokuuta 2010

Leiri kisakalliossa:D



Oltiin jälleen 9.-11. elokuuta Kisakalliossa leirillä, mutta tällä kertaa oman joukkueen kanssa. Lähtö oli maanantaina hiukan ennen kahtatoista.

Heti perillä aloitimme ekat harkat. Ekana tehtiin pinkkua ja avattiin jalat. Sitten tehtiin ohjelmaa. Liisa piti samaan aikaan meille ja Mimoille kunnes Jutta tuli. Jutan kanssa teimme paljon vannetta. Harkkojen jälkeen oli tauko, jolloin vietiin kamat huoneisiin ja jaettiin tyypillisesti sängyt huutaen: "Mä nukun ylhäällä! Eiku mä sanoin ekana!" :D. Liisa oli jakanut huoneet niin että minä, Lotu, Sussu, Vivi ja Lottis oltiin toisessa huoneessa ja Uga, Hansu,Hensu, Elsu, Sarkku ja Ronsu olivat toisessa . Samalla tauolla oli myös päivällinen, siellä oli tosi hyvää ruokaa : ) Yllätysyllätys sitten alkoivat taas harkat. Harkoissa keskityttiin ohjelman treenaamiseen. Teimme mm. pätkiä ohjelmasta musiikilla, hiottiin vaikeita kohtia ja tehtiin muutama puolikas. Lisäksi tehtiin myös liikkuvuus ja voimat. Sitten oli vuorossa iltapala. Sen jälkeen lähdimme kaikki yhdessä huoneille. Kävimme suihkussa, laitoimme huomiset vaatteet ja treenikamat valmiiksi, sitten höpisimme hetken kunnes naapuri huoneissa oli sen verran hiljaista että pystyi nukkumaaan :)

Aamulla meillä oli aikainen herätys, sillä harkat alkoivat jo kahdeksalta ja sitä ennen piti käydä aamupalalla, jossa oli hyvää leipää ja muroja. Sitten aloitimme harkat ja sitä ohjelmaahan me taas tehtiin, harkat oli aika rankat, niinkuin yleensäkin kun tehdään tosi paljon ohjelmaa. :) . Sitten oli vuorossa lounas. Kun vatsat oli täyttetty aloitimme taas harkat. Ensin me lämpättiin ja avattiin jalat, tehtiin kärkkäreillä ja harkattiin ohjelmaa. Sitten oli pitempi tauko joten meillä oli aikaa mennä huoneisiin :D totesimme että kannattaa ottaa nyt tauolla ihan rauhallisesti joten päätimme kokoontua yhdessä toiseen huoneeseen katsomaan telkkaria ja juttelemaan, Hansu, Uga,Elsu ja Hensu pitivät tuuletustaukoa tässä välissä :D. Aika meni tosi nopeasti joten taas oli aika mennä päivälliselle. Sen jälkeen oli taas harkat, joissa me tehtiin pomppu, ohjelmaa ja lopuksi vielä onnistuneita joukkueheitosta, joka vihdoin on alkanut edes vähän sujumaaan :). Sitten me päästin uimaan :). Saunaa ei meille ollut varattu joten mentiin vain reippaasti uimaan ja siinähän me hetki uitiin kunnes lähdettiin taas huoneille ja käytiin suihkussa ja sen jälkeen syömässä. Kun molemmista huoneissa oltiin valmiina kokoonnuimme taas yhteen huoneeseen juttelemaan ja kikattelemaan, onhan se yhdessä hauskempaa. Liisa tuli sanomaan että olisi jo aika mennä nukkumaan ja siirryimme omiin huoneisiin. Sitten pestiin hampaat ja juteltiin hetki, sitten mentiinkin nukkumaan väsyneinä kahden rankan päivän jälkeen.

Aamulla saatiin nukkua vähän pidempään. Sitten syötiin aamupala ja sen jälkeen oli aika lyhyet harkat, joissa juostiin puolen tunnin lenkki ja tehtiin painotreeni tosin ilman painoja koska niitä ei ollut mukana, mutta teimme sen naruilla :). Sitten syötiin ja aloitettiin toiset harkat. Ne harjoitukset loppuivat kahdelta sitten odottelimme tunnin, että Sussun äiti tulisi jotta pääsisimme volttimonttuun. Montussa oli hauskaa, vaikka olimmekin tosi väsyneitä, hauskoja kuvia tuli ja lihakset tuli väsytettyä ihan viimeistä energiahippusta myöten.
Pian olikin jo kotiinlähdön aika : )

Alli

P.S. Kuvia tulossa myöhemmin! : )







Treeniä...


...treeniä...


...ja lisää treeniä! :)


"Miten tää menee päälle?




Tiistai-iltana päästiin uimaan :)


Volttimontussa oli kivaa :)



Mitä löytyykään trampoliinin alta?!



Leiri oli tosi kiva ja ohjelmaa saatiin paljon eteenpäin :)




11 kommenttia:

  1. Kuulostaa rankalta, mutta tosi hauskalta! Ois kiva nähdä kuvia! Mikä teidän ohjelman teema on? Millaset vanteet teille tulee? Entä puvut?

    VastaaPoista
  2. Moi! Luin teidän sivuilta, et teidän joukkueeseen on siirtyny Pakilast se Vivi. Miten sillä on alkanu?

    VastaaPoista
  3. Piti muuten vielä sanoa, että teidän kotisivuil on tositosihienoi kuvii. Varsinkin ne viikon välähdykset on ihanii. Ja se uus etusivu on hauska - onks teil joskus ollu tollaset vaalenpunaset housupuvut?

    VastaaPoista
  4. Teemaa ei voi vielä paljastaa :) ja vanteista öö mä en ainakaa tiiä...
    Ne puvut on muokattu tollasiks noi on ne viime kevään puvut :)

    alli

    VastaaPoista
  5. Moi!
    Vivi on päässyt tosi hyvin joukkueeseen mukaan, ja on jo toivottavasti tottunut meijän koko aikaiseen pölötykseen! ;D

    Kiitos Leenalle ihanista kotisivuistamme! :)

    T:Hensu ja Elsu ;D

    VastaaPoista
  6. Munkin mielestä ne välähdyskuvat on hienoja. Olisi hauskaa, jos kaikista tulisi sellainen kesäkuva!

    VastaaPoista
  7. Moikka ja kiitos kommenteista!
    Yritämme saada kaikista oman kesätreenikuvan viikonvälähdykseen, jos kaikilta vaan löytyy kuva :D

    T: Hanski

    VastaaPoista
  8. Moikka!
    Teillähän näyttää olevan kivaa yhdessä.
    Oletteko aina yhtä innoissanne voimsitelusta ja menossa treenaamaan, vai tuleeko joskus päivä jolloin on pakko nostaa jalat ylös? Tuli vielä mieleen onko teillä jotain esikuvia tai innoittajia voimistelun suhteen. Niistä olisi hauskaa kuulla enemmän!

    -Voimistelu4ever

    VastaaPoista
  9. Moi!!!!!

    Mä olin saanu teistä kisoissa vähän ylpeän kuvan aikasemmin, mutta tolla leirillä kävi ilmi, et te ootte tosi reilui, kivoi ja hauskoi. :D Ois oikeesti hauskaa, jos eri joukkueiden tytöt vois noilla leireillä olla vapaa-aikana emennän yhdessä! Joo toi innoittaja juttu ois hyvä! Teidän ajatuksista ois kiva kuulla siitä vaiks uudessa postauksessa. :))))

    VastaaPoista
  10. Niin siis tarkotan rinkileireillä ei teidän omilla! Ei me muut tulla sinne pyöriin!

    VastaaPoista
  11. Moooi!!
    Olis kyl tosi kivaa tehä jotain yhdessä muitten joukkueiden kanssa! :D
    Kiitos myös hyvistä ideoista!
    elsuuuu ja ugaaaaaaa :D

    VastaaPoista