Tervetuloa Team Vantaa Juniorin blogiin!

Moi! Olemme Vantaan Voimisteluseuran valmennusjoukkue, jossa voimistelee 11 innokasta tyttöä.

Syksyllä 2012 kilpailemme 14–16-vuotiaiden mestaruussarjassa. Tervetuloa lukemaan arjestamme ja ajatuksistamme. Kuulumisiamme voit lukea myös kotisivuiltamme

http://www.vantaanvoimisteluseura.fi/joukkuevoimistelu/joukkueet/team-vantaa-junior/


tiistai 3. elokuuta 2010

Rinkileiri

Lauantaina kokoonnuimme kaikki Hanskille noin kahdentoista aikaan, josta sitten lähdettiin kohti Kisakalliota Hanskin ja Sarkun autoilla.
Aloitimme leirin pienellä kuulumisten vaihdolla ja alkulämpällä Päivi Rönkön kanssa. Leirillä meidän kanssa oli siis Odelle, Luna, Feliciat, Xonox ja Aurorat.
Lämpän jälkeen meillä oli Odellen kanssa jalkatekniikkaa, jonka Olga piti. Teimme paljon sarjoja ja muutamia aika hankalia nilkkavenytyksiä, jotka olivat kuitenkin tosi hyödyllisiä. Olgalla oli mukana demona Anastasia, joka voimistelee Venäjän Roxetessa. Olga piti tuntinsa kokonaan englanniksi, mutta kuitenkin kaikki meistä sai ainakin suurimmasta osalta selvää. Elsu joutui kuitenkin pari kertaa vähän auttamaan. = )
Olgan tunnin jälkeen meillä oli päivällinen, jonka jälkeen me vietiin tavarat huoneisiin. Liisa ja Jutta oli laittanu meiät huoneisiin niin että Elsu, Hensu, Hansu, Uga ja Vivi oli toisessa huoneessa ja minä, Ronsu, Ave, Suski ja Sarkku oltiin toisessa. Majoittumisen jälkeen päästiinkin balettitunnille, joka oli (taas vaihteeksi) kokonaan venäjäksi. Baletin piti venäläinen Sonja. Teimme erilaisia sarjoja, jotka olivat melko yksinkertaisia, mutta kyllä niihin silti joutui keskittymään aika kovasti vaikka sarjat olivatkin tuttuja. Varsinkin polvien ojentamisessa ihan loppuun asti on vielä tekemistä.
Baletista jatkoimme suoraan Veeran hyppytunnille. Tunnilla teimme eri hyppyjä pareittain ja kun kaikki oli näyttänyt osaamisensa, valmentajat miettivät yhdessä missä asiassa on vielä tekemistä ja sitten hypättiin taas uudestaan… Hyppyjä tuli ainakin tehtyä monta ja me saatiin myös paljon hyviä ohjeita.
Hyppytekniikka olikin viimeinen tunti ja sen jälkeen kaikki tytöt pääsivät uimaan. ( = Uinnin ja saunomisen jälkeen syötiin iltapalaa saunoilla ja, koska meiän joukkue oli viimeinen (mikä ei tietenkään ollut yllätys), me saatiin kantaa loput ruuat saunoilta keittiöön ja vasta sen jälkeen mentiin nukkumaan. Nukuttiin ihan hyvin, mutta suurin osa taisi kuitenkin herätä keskellä yötä hirveään ukkoseen, joka ei kuitenkaan onneksi kestänyt kovinkaan kauaa.
Aamulla me herättiin paikat vähän kankeina eilisen jäljiltä, mutta kuitenkin suhteellisen reippaina. Aamiaisen jälkeen meillä alkoi Larisan jalka- ja välinetekniikka Xonoxin kanssa. Jalkatekniikan jälkeen tehtiin välinetekniikkaa. Osa liikkeistä oli tuttuja ja osa oli vieraita ja aika hankaliakin. Mukana tunnilla demoina oli Larisan yksilörytmiset.
Larisan tunnin jälkeen meillä oli tunnin tauko ja sen jälkeen meillä oli Olgan pitämä liikkuvuustunti. Ensin tehtiin erilaisia ylispagaatteja yms. joita me ollaan nyt tehty harkoissakin sen jälkeen. Sen jälkeen tehtiin myös aktiivista ja paljon selän liikkuvuutta. Tunti oli tosi hyödyllinen ja kokeiltiin paljon uusia liikkeitä.
Liikkuvuuden jälkeen oli lounas ja sen jälkeen meillä oli Iiriksen pitämä hyppy- ja tasapainotunti. Mukana oli taas rytmisiä demoina. Tunnilla tehtiin paljon painojen kanssa erilaisia hyppyjä ja myös jonkin verran muita juttuja.¬ Puolen tunnin tauon jälkeen alkoi Päivin pitämä lihashuolto, joka oli tosi kiva:) Teimme pareittain erilaisia palauttavia venytyksiä ja myös hieroimme toisiamme hierontapalloilla.
Seuraavaksi meillä oli päivällinen, jonka jälkeen aloitimme Odellen ja Xonoxin kanssa Iiriksen pitämän liikkuvuus- ja jalkatekniikkatunnin. Tunnilla teimme mm. Iiriksen terveysliikuntasarjan ja erilaisia kivoja ja muutamia vähemmän kivojakin venytyksiä... Tunnilla oli demona mukana Iiriksen tyttö Inessa. Iiriksen tunnin jälkeen meillä oli leirinäytös. Me esitettiin ihan vikana meiän hämppisohjelma, joka me siis esitettiin nyt keväällä sm-kisoissa. Monet muutkin joukkueet esittivät jonkun esitysohjelman ja muutamat sitten kevään kilpailuohjelman. Myös Roxetessa voimisteleva Anastasia esitti meille Roxeten ohjelman.
Näytöksen jälkeen sai mennä uimaan jos halusi. Meistä vain kolme uskaltautui uimaan ja muut menivät sitten huoneissa suihkuun. Uinnin aikana valkuilla oli Olgan pitämä luento. Kun kaikki olivat palanneet uimasta, me mentiin syömään iltapalaa. Ja iltapalan jälkeen mentiinkin jo nukkumaan.
Seuraavana aamuna aamiaisen jälkeen meillä piti olla lämppä ulkona, mutta koska ulkona satoi Päivi pitkin meille sisällä lämpän, jossa mm. tanssittiin: D Lämpän jälkeen meillä oli Odellen ja Xonoxin kanssa Olgan pitämä tunti, jossa tehtiin erilaisia lihasliikkeitä ja harjoiteltiin piruetteja. Olgan tunti oli viimeinen tunti ja sen jälkeen me mentiin pakkaamaan kamat ja syömään. Lounaan jälkeen oli vielä Essi Peltolan gradukysely ja lisäksi täytettiin pienet lappuset leiristä. ( = Sen jälkeen lähdettiinkin jo kotia kohti.
Lottis

P.S. Kuvia tulle myöhemmin jos joltain löytyy niitä... : )

5 kommenttia:

  1. Vau! Olipa tarkka selostus leiriltä! Nyt on palannut kotisivukirjoittelijakin myrskyävältä mereltä ja lähiaikoina viikon välähdykset ja uutiset alkavat taas ilmestyä! Uudesta Isabel-tytöstä tulee myös pian esittely ja haastattelu kotisivuille. :)

    VastaaPoista
  2. Miksi Jutta on muuten otsikossa kadonnut tekstin taakse! Päästäkää nyt ihmeessä ihqu valkkukin näkyviin!!

    VastaaPoista
  3. :) Onko kuvia tulossa? :) Mihin joukkueisiin tutustuitte?

    VastaaPoista
  4. Valitettavasti kukaan ei muistanut ottaa kameraa mukaan leirille...
    Tutustuimme varmaan parhaiten Odelleen ja Xonoxiin! :D
    -Elsu

    VastaaPoista
  5. Mitä ne uudet venytykset olivat mitä opitte`?

    VastaaPoista