Tervetuloa Team Vantaa Juniorin blogiin!

Moi! Olemme Vantaan Voimisteluseuran valmennusjoukkue, jossa voimistelee 11 innokasta tyttöä.

Syksyllä 2012 kilpailemme 14–16-vuotiaiden mestaruussarjassa. Tervetuloa lukemaan arjestamme ja ajatuksistamme. Kuulumisiamme voit lukea myös kotisivuiltamme

http://www.vantaanvoimisteluseura.fi/joukkuevoimistelu/joukkueet/team-vantaa-junior/


sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Uutta postausta :)

Heippa!

Pahoittelut siitä, että blogissa on ollut näin hiljaista, korjattakkoon asia nyt :)) Asiaa on aika paljon, mutta koitan tiivistää parhaani mukaan :DD

Elikkä siis SM-kisat kisattiin Turussa muutama viikko sitten. Lauantain suoritus oli ihan ok, pisteisiin ei oltu ihan tyytyväisiä ja näytettiin matolla pieniltä ja vähän aroilta. Lauantain pisteet oli 14,65 (5,0/2,9/6,75). Sunnuntaille lähdettiin hakemaan suoritukseen lisää itsevarmuutta, jotta ei näytettäisi siltä että ollaan alaikäisiä tässä sarjassa. Loput päivästä vietettiinkin sitten katsellen kisoja ja illalla päästiin Rossoon syömään pienen sähläyksen taksien kanssa, jälkeen.


Koulun liikuntasalin lattialla vietetyn yön jälkeen lähdettiin reippaina ja paikat jumissa patjalla nukkumisen seurauksena, kisapaikalle lämppäämään. Lauantain aikautaulu oli aika kiireinen, joten laitettiin heti harkan jälkeen hiukset ja meikit ja aloitettiin kisalämppä melkeinpä heti kun olimme valmiita.

Sunnuntain suoritus olikin jo sitten parempi ja saatiin lisää itsevarmuuttakin näkymään. Pisteet oli 4,9/ 2,7/8,15. Yhteispisteet oli sunnuntailta 15,75 ja kokonaispisteet 30,4, joka riitti viidenteen sijaan. :)) Katseltiin sitten kisat loppuun, jonka jälkeen lähdettiin kotia kohti kaikki jo vähän väsyneinä.



SM-kisojen jälkeisellä viikolla meillä olikin Kisakalliossa ohjelmaleiri perjantaista sunnuntaihin. Tavattiin Kisiksessä perjantaina aamulla ja aloitettiin heti lämpän jälkeen ohjelman teko. Tehtiin ohjelmaa koko leiri ahkerasti ja saatiinkin se valmiiksi, lukuunottamatta ihan loppua (=

 Pidettiin vielä sunnuntaina päivän päätteeksi näytös, jossa esitettiin ohjelma vanhemmille. Ehdittiin lisäksi ottaa "muutamia" kuvia sunnuntain tauolla, joten tässä niitä :))






Leirin jälkeinen viikko olikin sitten aika kiireinen. Maanantaina meillä oli lukioesittely, seuralla oli joulunäytökset torstaina ja tiistaina ja esiinnyttiin niissä kummassakin. Keskiviikkona oltiin katsomassa The Voice of Finland:in kuvauksia, kun taas lauantaina juhlittiin Sarkun Ja Lottiksen synttäreitä.

Maanantain lukioesittelyssä oli kolmen eri koulun edustajia esittelemässä kouluaan meille. Märskystä oli koulun opinto-ohjaaja ja valmentaja, Phykin rehtori oli esittelemässä omaa kouluaan ja lisäksi Leena kertoi meille Sykistä. Sen jälkeen keskusteltiin vielä yhdessä mahdollisista eri vaihtoehdoista.  Esittelyistä oli paljon apua varsinkin meidän ysiluokkalaisille, joilla haku onkin jo keväällä edessä. :)) Pakattiin samalla lahjoja joulunäytöksissä pitämäämme onnenpyörää varten.





Esitettiin molemmissa näytöksissä syksyn kisaohjelma ja Jutan ja Elsun isosiskon Pepin tekemä tanssi Together Forever <3 Esiinnyttiin molemmissa näytöksissä jokseenkin vajaalla kokoonpanolla, kun osa hoiteli vammojaan ja tiistaina Uga oli kipeänä ja torstaina Sarkku ei päässyt tulemaan.



Näytökset menivät aika samaan tapaan kuin yleensäkin. Aloitettiin lämppä melkein heti kun saavuttiin paikalle ja käytiin sitten tekemässä harkkasuoritukset, jonka jälkeen laitettiin hiukset ja meikit reippaasti valmiiksi. Suoritukset ei nyt tällä kertaa ollut mitään huippusuorituksia tilanpuuttesta ja muutoksista johtuen. :D Torstaina esiintymisten jälkeen käytiin vielä läpi kevään asioita, jonka jälkeen sanottiin heipat valkuille, jotka nähdään vasta tammikuussa leirillä.




Launtaina nähtiin siis me kaikki tytöt vielä kerran ennen joulunviettoon lähtöä, Sarkun ja mun synttäreiden merkeissä.Pidettiin juhlat Sarkulla, missä nähtiin neljältä koko viidentoista tytön porukan kanssa. Vaihdeltiin eka perinteiseen tapaan kuulumisia, vaikka edellisestä tapaamisesta oli kulunut huimat noin puoltoista vuorokautta :DD Kun kaikki oli paikalla ja talo oli esitelty kaikille, jaettiin lahjat, joita kertyikin aikamoinen kasa Sarkun lattialle, niin synttärisankareille, kuin joululahjoina muille =D







Lahjojen jaon jälkeen kierreltiin taloa ja tehtiin mitä nyt ikinä keksittiinkään eli aika paljon kaikkea tuli sähellettyä. Koristeltiin myös joulukuusi yhdessä :)) Kun kuusi oli koristeltu ja tähti asetettu latvaan Hanskin ja Annin toimesta, ruvettiin laittamaan ruokaa. Tehtiin yhdessä siinä rauhakseltamme kuka nyt mitäkin, mistä lopulta syntyi herkullisia tortilloja!





Ruoan jälkeen Eiran piti lähteä, joten toivettettiin Eiralle hyvät Joulut ja Uudet Vuodet, jonka jälkeen katseltiin leffaa ja juteltiin keskenämme. Kaheksan aikoihin ruvettiin kaikki sitten lähtemään kotiin päin (:




T: Lottis (:

P.S. Hyvää Uutta Vuotta kaikille! :) <3

11 kommenttia:

  1. Missä koulussa yövyitte kun oli sm-kisat????????????????????????????????
    :):):):) onnea viidennestä sijasta! :):):)
    Ja hyvää uuttavuotta:):):)!.

    VastaaPoista
  2. Meettekö kaikki sitte samaan lukioon?:) päätittekö jo mihin? Noi on kaikki tosi hyviä kouluja, riippu ihan siitä millast haluu et mihin kannattaa mennä :)

    Tsemii keväälle, ku noi vanhat joukkueet nousee ni ootte tosi vahvoilla :D

    VastaaPoista
  3. kenenkaa teitte tuol leiril ohjelmaa?:o ku tos lukee et valmentajat näätte vast tammikuus leiril?:o

    VastaaPoista
  4. Mitä vammoja teil on?

    VastaaPoista
  5. ootteko nyt kisakalliossa?

    VastaaPoista
  6. Hei!

    Vastaan nyt tyttöjen puolesta, jotka tosiaan ovat tällä hetkellä leireilemässä Kisakalliossa - kevään kisakauden aloitus kun odottaa jo kuukauden päästä.

    Lukioasia on vielä mietinnässä. Kouluillan tarkoituksena oli herättää ajatuksia ja keskustelua.

    Valmentajat olivat mukana edelliselläkin leirillä. :)

    Eira voimisteli syksyllä Isabelissa.

    Kenenkään vammoista ei täällä blogissa puhuta; ne ovat sen verran henkilökihtaisia juttuja.

    Energistä ja iloista uuden vuoden aloitusta kaikille Isabel-blogin lukijoille! Kisakalliossa kuvataan tytöistä uudet esittelykuvat, jotka pyrimme saamaan kotisivuille ensi viikolla.

    Aurinkoisin (vai pitäisikö sanoa lumisin) terveisin

    Leena, Isabelin nettivastaava

    VastaaPoista
  7. Eikö Eira sitten enää muka voimistele isabelissa, kun tos lukee "voimisteli" ?

    VastaaPoista
  8. Eira joutui valitettavasti lopettamaan henkilökohtaisista syistä.

    VastaaPoista
  9. mihin se cineran tyttö teistä on hävinny???????

    VastaaPoista
  10. Missu ei ole voimistellut jokkueessamme enää viime syksyn aikana, vaan lopetti uransa jo kesällä.

    VastaaPoista