Tervetuloa Team Vantaa Juniorin blogiin!

Moi! Olemme Vantaan Voimisteluseuran valmennusjoukkue, jossa voimistelee 11 innokasta tyttöä.

Syksyllä 2012 kilpailemme 14–16-vuotiaiden mestaruussarjassa. Tervetuloa lukemaan arjestamme ja ajatuksistamme. Kuulumisiamme voit lukea myös kotisivuiltamme

http://www.vantaanvoimisteluseura.fi/joukkuevoimistelu/joukkueet/team-vantaa-junior/


perjantai 2. maaliskuuta 2012

Kuulumisia :)

Nyt on lomat lomailtu ja on taas aika palata kiireisen arjen pariin. :) Suurin osa meistä lähti lomailemaan jonnekin päin maailmaa, kuten esimerkiksi Saksaan, Teneriffalle, Rukalle tai Ylläkselle, kun taas osa jäi kotiin viettämään aikaa perheen ja sukulaisten kanssa. Lomalla tehtiin myös omatoimista kotitreeniä ja varmasti kaikkien tuli ulkoiltua paljon, nimittäin täälläpäin on ainakin ollut ihanan aurinkoisiakin päiviä. :)

Miss Valentinen jälkeen ei vältytty sairastumisilta. Ennemmin tai myöhemmin moni tuli kipeäksi ja treenailtiin vajaalla kokoonpanolla hiihtolomaan saakka. Sunnuntaina palailtiin sitten takaisin reenisalille hyvin levänneinä ja terveempinä. Oli ihana nähdä taas koko joukkue.<3

Nyt vaan suunta kohti tulevia kisoja. Turun Caribia Cup 11.3 avaa meidän kotimaan kisat ja yritetään nyt treeneissä saada kaikki erilaisuudet ohjelmasta ja tietenkin viimeisetkin sairastelut pois. :)

Siinä nyt pieni postaus kuulumisista ja Turussa nähdään. ;) Tsemppiä kaikille joukkueille treenailuun! :)

-Lotu


6 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Zemppiä treenisalille!

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä kisoihin!!!

    VastaaPoista
  3. Koska se kynsipostaus tulee??:):):):):):):):)

    VastaaPoista
  4. Kiitos paljon tsempeistä!!! :)

    Kynsipostaus pitäisi olla seuraavana julkaisu vuorossa :D kunhan saadaan siihen vaan tarpeeksi kuvia vielä lisäiltyä! ;)

    VastaaPoista
  5. nykyään teidän blogia on vähän tylsä seurata kun ette enään postaile juuri lainkaan

    VastaaPoista
  6. Pahoittelut siitä, jos mielestäsi blogiamme on nykyään tylsä lukea! Yritämme postailla kyllä niin usein, kun vain ehdimme ja käytössä on uusi bloginpäivitys vuorolistakin! :)

    VastaaPoista