Tervetuloa Team Vantaa Juniorin blogiin!

Moi! Olemme Vantaan Voimisteluseuran valmennusjoukkue, jossa voimistelee 11 innokasta tyttöä.

Syksyllä 2012 kilpailemme 14–16-vuotiaiden mestaruussarjassa. Tervetuloa lukemaan arjestamme ja ajatuksistamme. Kuulumisiamme voit lukea myös kotisivuiltamme

http://www.vantaanvoimisteluseura.fi/joukkuevoimistelu/joukkueet/team-vantaa-junior/


sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Challenge Cup!

Moikka vaan! :)

Challenge Cupin toinen osakilpailu kisattiin 17.-18.3 täällä Vantaalla. Lauantaiaamuna paikalla piti olla Lumossa vähän ennen kahdeksaa. Meijän harjoitusvuoro oli kuitenkin vasta 9.18 joten lämppä aloitettiin tuntia ennen harkkavuoroa. Onneksi oltiin tultu Lumoon jo vähän aikaisemmin, koska Miisalla oli hieman hankaluuksia löytää paikalle ;) Harkka ei ollut puhdas, joten mentiin tekemään korjaukset ja loppis sen jälkeen.

Näiden jälkeen mentiin pukuhuoneeseen meikkaamaan ja laittamaan hiuksia. Suurin osa oli kuitenkin jo laittanut nutturan kotona aamulla, mikä vähensi tehtävän työn määrää :D Aika kuluikin nopeasti, sillä yhdentoista aikaan lähdettiin syömään. Ruokana oli siis pastaa ja jauhelihakastiketta :)) Ruokailussa jouduttiinkin hoputtamaan hitaampia, koska esittelymarssi alkoi jo kahdeltatoista. Pukujen pukemiseen me tarvitaankin hieman enemmän aikaa kuin ennen, sillä nykyään on tulllut taipumusta tuohon sukkahousujen rikkomiseen ;D Selvittinhän siitäkin sitten ilman ongelmia ja ehdittiin marssimaan ja oltiin jopa ajoissa!



Suoritusvuoro alkoikin lähestyä, kuunneltiin pukkarissa tsemppibiisejä ja katsottiin toistemme "tanssiesityksiä" :D valkut tulivatkin kohta jo hakemaan meitä lämppäämään. Lämppä vähän venyi, koska kilpialu eteni hitaasti. Lopulta kuitenkin oltiin jo tsemppipiirissä ja seuraavina suoritusvuorossa. Kannustus oli mahtava ja fiilis kohdallaan. Suoritus ei kuitenkaan ollut parhaamme. Pisteitä tuli 5,35 3,15 8,10 yht. 16.60 ja ne riittivät finaalipaikkaan sekä edustuspaikkaan junioreiden MM-kisoissa!! Oltiin kaikki tosi tyytyväisiä tähän, mutta parannettavaa suorituksessa jäi vielä sunnuntaille. Melkein kaikki taisivatkin lähteä melko nopeaasti kotiin lepäilemään ja keräämään voimia sunnuntaille.



Sunnuntaina paikalla Lumossa piti olla yhdeksän aikoihin. Harkkasuoritus meillä oli kymmenen pintaan. Harkkasuokan jälkeen pystyttiin katsomaan matolla muutamia kohtia, sillä osa meijän sarjan joukkueista ei harkannutkaan. Harkan jälkeen tehtiin loppis ja mentiin pukkariin meikkaamaan. Nutturat olivat kaikilla säilyneet päässä hyvin yhden yön yli, eivätkä sulatkaan olleet irronneet, ainakaan kokonaan :D Touhuamisen lomassa katsottiin videolta harkkasuokkaa ja syötiin eväitä, sillä ruokailuun mentäisiin vasta suorituksen jälkeen.

Aloitettiin lämppä tuntia ennen suoritustaa. Niinkuin yleensäkin, lämppä ja pätkät menivät todella nopeasti ja kohta oltiin taas lämppäalueella tekemässä viimeisiä yhteisiä juttuja. Keräännyttiin taas tsemppipiiriin ja asetuttiin odottamaan matolle astumista. Kuten lauantainakin kannustus oli mahtava. Tällä kertaa suortuksessa tuli muutamia isoja harmittavia virheitä. Suokan jälkeen korjattiin ne virheet ja kerrattiin viikonlopun tapahtumat. Pisteitä sunnuntaina tuli 5,25 3,05 8,15 yht. 16.45 ja kokonaispisteiksi saatiin siis 33,05 jotka oikeuttivat kokonaisuudessa kuudenteen sijaan.

Töitä ennen MM-kisoja kyllä riittää, mutta nyt jatketaan ahkeraa treenausta. Seuraavat kisat ovatkin aluekisat 31.3 Helsingissä. Treeni-intoa kaikille!

- Erika

5 kommenttia:

  1. KIva kuulla teistä taas! Tsemppiä aluekisoihin!!!

    VastaaPoista
  2. Onnea MM-paikasta ja zemppiä treenaamiseen ja seuraaviin kisoihin !Teillä niin ihana ohjelma.

    VastaaPoista
  3. Mikä on teijän musan nimi (:

    VastaaPoista
  4. Kiitos! <3 Musiikkimme nimi on Pirates legend, kuten edellisen postauksen kommenteissa sanottiinkin :))

    VastaaPoista