Tervetuloa Team Vantaa Juniorin blogiin!

Moi! Olemme Vantaan Voimisteluseuran valmennusjoukkue, jossa voimistelee 11 innokasta tyttöä.

Syksyllä 2012 kilpailemme 14–16-vuotiaiden mestaruussarjassa. Tervetuloa lukemaan arjestamme ja ajatuksistamme. Kuulumisiamme voit lukea myös kotisivuiltamme

http://www.vantaanvoimisteluseura.fi/joukkuevoimistelu/joukkueet/team-vantaa-junior/


maanantai 19. maaliskuuta 2012

Caribia Cup 11.3.12

Herätyskello soi aamulla kello viisi ja kaikki isabelit pomppasivat reippaasti ylös sängystä, paitsi Hanski, joka ei herättyään heti muistanut miksi herätyskello soi sunnuntaina niin aikaisin. :) Aamupuuhat tehtyä lähdettiin bussille, joka starttasi kuudelta kohti Turkkusta. Bussissa osa nukkui (jos siihen sen melun keskellä pystyi) ja osa teki jotain muuta... ;D

Perille päästyä alettiin heti tekemään nutturoita, syömään eväitä ja valmistautumaan lämppään. 10.36 alkoi virallinen harkka, jonka jälkeen tehtiin korjaukset ja loppis. Harkka meni kaikkien mielestä ihan ok muutamia eriaikaisuuksia huolimatta.


Harkan jälkeen taas syötiin eväitä, tällä kertaa vähän ruokaisampaa, ja sen jälkeen sitten alettiin laittamaan meikkejä ja koristelemaan hiuksia.

Pienen välipalan jälkeen jaksoikin jo aloittaa kisalämpän. Team Vantaa Jurior suoritti numerolla 26. Suoritus meni hyvin ja kaikki olivat tyytyväisiä ;) !


Loppiksen ja palautten jälkeen mentiin syömään lämmin ruoka. Ruoka oli tosi hyvää :). Ruoan jälkeen mentiin kisakatsomoon kannustamaan muita joukkueita. Kisojen päätteeksi alkoi palkintojenjako ja sijoituimme hopealle :) ! Varmistimme samalla paikan Challenge cupin ensimmäisiin kilpailuihin. Kultaa sai Ovon Magneetit ja pronssia TapVo:n Tähdettäret. Onnea kaikki ! :)

Noin kello seitsemän lähdettiinkin sitten kotia kohti. Bussissa oli aika levoton tunnelma, kaikki oli varmasti aika väsyneitä...Haittaaxe? ;) Kotimatka meni kivasti siinä pelleiltäessä ja lauleskellessa :) Sitten puoli yhdeksän illalla Uomarinteeseen bussilla ja lähdettiin kotiin nukkumaan :)




- Miisa :))











7 kommenttia:

  1. Onnee hopeest!! Teil näääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääin ihana ohjelma ;)))

    VastaaPoista
  2. Mikä teijän muusikki on ? Se on ihana<3 (:

    VastaaPoista
  3. näin teijän challenge cupin esitykset televisiosta --> siinä esiintyi 8 voimistelijaa. yllä olevassa kuvassa teitä on 9. kuka ei esiintynyt challenge cupissa? ja miksi nettisivuillanne lukee 12 innokasta voimistelijaa kun teitä esiintyy vain 8 ? harrastaako AVE viellä voimistelua ?:) LYCKA TILL BULGARIAAN !

    VastaaPoista
  4. 1) postailkaa useammin, teijän blogia on tylzä lukea
    2) vastatkaa vieraskirjoissa oleviin kysymyksiin!!!!!!

    VastaaPoista
  5. Heippa! :)

    isot, isot kiitokset tsempeistä ja onnitteluista! <3

    Valitettavasti muutama tytöistämme on loukkaantunut, niin etteivät pystyneet kisaamaan ja joukkueeseen on tullut joitakin kokoonpano muutoksiakin. Enempää emme henkilökohtaisista vammoista ja muista voi valitettavasti kertoa. :)

    Postauksista on tullut paljon palautetta blogiimme, mutta yritämme blogin kanssa parhaamme, mutta aika ei vain tahdo riittää kaikkeen, etenkään näin kisakauden aikana! Toivottavasti jaksatte lukea kuitenkin vielä juttujamme!!! :)) <3

    VastaaPoista
  6. Mikä se teijän musiikki on, kun tossa edellisessä vastauksessa ei kerrottu ?(:

    VastaaPoista
  7. Musiikin nimi on pirates legend :D Merirosvoista teema on kylläkin meille vaihtunut feenikslinnuksi! ;))

    VastaaPoista