Tervetuloa Team Vantaa Juniorin blogiin!

Moi! Olemme Vantaan Voimisteluseuran valmennusjoukkue, jossa voimistelee 11 innokasta tyttöä.

Syksyllä 2012 kilpailemme 14–16-vuotiaiden mestaruussarjassa. Tervetuloa lukemaan arjestamme ja ajatuksistamme. Kuulumisiamme voit lukea myös kotisivuiltamme

http://www.vantaanvoimisteluseura.fi/joukkuevoimistelu/joukkueet/team-vantaa-junior/


maanantai 13. kesäkuuta 2011

Isabel-blogi 1 vee!

Onnea onnea blogimme! Ensimmäinen vuosi bloggarijoukkueena on onnellisesti takanapäin. Ihana vuosi! Kiitos kun olette eläneet sitä täällä blogissa kanssamme. Merkkipäivän kunniaksi (joka oli eilen), seuraavassa on pientä pohdintaa, miten olemme bloggareina onnistuneet. Tuumasta toimeen: Googleen hakusanaksi Millainen on hyvä blogi? Ensimmäinen mielenkiintoinen halutulos on kymmenen kohdan HYVÄN BLOGIN TUNNUSMERKKEJÄ -lista… täytämmeköhän niistä yhtään?!

1. Suosi lyhyttä tekstiä: kirjoita suoraan ja ytimekkäästi. ÖÖ, ei onnistu. Ei sitten millään.

2. Tee tekstistä helposti silmäiltävää: käytä väliotsikoita ja listoja, pidä kappaleet lyhyinä. Vuoden aikana listoja 0 kpl, väliotsikoita 0 kpl.

3. Tarkista kirjoittamasi: onko teksti sujuvaa? Korjaa kirjoitusvirheet! Okei, tähän meidät pakotetaan! :)

4. Pidä mielessä se, kenelle kirjoitat. Ensimmäinen ehto, jota olemme täysin noudattaneet. Jee!

5. Kirjoita asioista, joista kannattaa keskustella. No joo, voiko muka muusta keskustella kuin joukkuevoimistelusta??

6. Verkostoidu: kommentoi muiden blogeissa, linkitä muiden juttuja omaan blogiisi. Näin osoitat, että käsittelemäsi asia on merkityksellinen myös muualla. Linkittäminen tuo myös lisää lukijoita ja potentiaalisia keskustelijoita. Hmm, tää on vähän kinkkinen juttu. Kun kyseessä on joukkueen blogi, ei foorumeilla voi yksi kirjoittaa muiden puolesta. Tämän kanssa ollaan selvästi muutenkin jv-blogimaailmassa varovaisia: anonyymi on tosi ahkera kommentoija. :D

7. Pidä kirjoitustesi tyyli sellaisena, että se rohkaisee keskustelemaan. Älä käytä virkakieltä, älä ärise, älä ole ehdoton. Tähän ehdottomasti pyritään. Tuhannet kiitokset kaikille blogimme lukijoille kommenteista.

8. Pyydä kommentteja, tee suoria kysymyksiä. Tätä ei ole tajuttu tehdä. Pitäkää varanne, sillä nyt alkaa sadella kysymyksiä. Tässä ensimmäinen: Millaisia juttuja haluaisitte blogiimme? Ja tässä toinen: Mikä on viime vuoden postauksista on ollut suosikkinne? Tehdään ehdotuksista sitten kysely! Hei, tää googlettaminen on kyllä älyttömän luovaa puuhaa!

9. Hyväksy myös negatiiviset kommentit! Okei, yritetään ainakin! Pääasiassa kommentointi blogissamme on ollut tosi myönteistä.

10. Vastaa kommentteihin. Ihan varmasti. Tästä ei tingitä!

Ja sitten vielä jälkkäriksi muutama helmi Demin keskustelupalstalta. Kommentoinnin pohjana oli osuva kysymys Millaisia ovat hyvät blogit?

”Mun mielestä hyvässä blogissa on suuret ja selkeät kuvat. Teksti on selkeää ja persoonallista ilman hymiöitä! ” ”Ei ainakaan nämä ihkut teinimassablogit, joiden postauksissa ei ole mitään sisältöä, joiden teksti on täynnä puhekieltä ja kirjoitusvirheitä, joiden otsikot ovat lähes aina repäisty jostain ihkusta poppibiisistä ja joissa päivän asut ovat täynnä Ginan rättejä ja legginsejä. Amen. Sorry kamala purkaus, olen vain NIIN kurkkuani myöten täynnä noita.” ”Mutta mielestäni hyvissä blogeissa ei ole kirjoitusvirheitä, postaukset eivät ole turhanpäiväisiä, kuvia ei ole blurrattu tai sutattu ja ulkoasun eteen on nähty vaivaa.”

Näin siis. Mutta hymiöistä emme luovu! :D :D :D

14 kommenttia:

  1. Ihana ja tosi hauska postaus! Mun lempipostaus viime vuonna oli se uuden vuoden lupauksia juttu.

    VastaaPoista
  2. hihii! mun suosikkipostaus oli teiän kultamitalipostaus. Ihanat kuvakoosteet ja koskettava teksti. oon myös tykännyt niistä nokkelista jutuista kuten siitä jumppain päivä postauksesta.

    hei huomasin, että ylätekstissä lukee, et teitä ois 15 tyttöä. Onko virhe???

    VastaaPoista
  3. hihi, vähä kiva tää postaus idea ja taas tosi ihanaa tekstii :D

    Ekana parhaat postaukset on ollu ehdottomasti KAIKKI kisa jutut! Niist välittyy sitä tunnet ja latautumist ja yhteishenki näkyy kilometrie päähä :)

    Älkääkä luopuko hymiöist :D must teksti ilma hymiöi on tylsää luettavaa, koska ei tiiä mitä tunnet lukija haluu ilmasta xd

    JA KUVAT !! Älkää koskaa luopuko niistäkää (: Ne on vaa nii ihanii ja söpöi ja niist näkyy et teette tätä sydän mukana ja yhteisten tavotteiden etee :)

    Postaustahti on kans ollu mun mielest tosi hyvää, eikä oo tullu liia pitkii taukoi.. (kaikkien pitäis vaa ymmärtää ettette oo aina kirjottaa kisoje tai treenie jälkee mitä tapahtus jnejne.) :D

    Tsemppii siis iha tositosi paljo tulevaa, treenatkaa, nauttikaa, ja postailkaa :)

    ps. "Uuden vuoden lupauksia" -juttu oli kans ihan parasta luettavaa :)

    pps. Haluisin lukee postausta tarton matkasta, eli siis se olis mun postaus ehdotus :)))

    Oho, tulipa pitkä kommentti, tsemppiä tulevaan Isabel, ootte parhaita (: <3

    VastaaPoista
  4. What a day! oon ehdottomasti mun lemppari postaus hyvänä kakkosena tuleee kotitreeniä ne on vaan niin hauskoi ja lyhyitä :D

    VastaaPoista
  5. mä tykkäsin tosi paljon tosta Anun ajatuksia postauksesta. oli hauska lukea valmentajan näkökulmia asioihin. sit tykkäsin myös uuden vuoden lupauksia postauksesta ja oikeastaan kaikesta. teillä on mahtava blogi!! voisivatko teijän valmentajat joskus kirjoittaa jonkun uuden postauksen?

    musta on kivaa, että teillä on teidän omia tekstejä mutta sitte selvästi kuitenki aikuinen valvoo, jos keskustelu esim menee älyttömäksi. joo ja hymiöitä pitää tosiaan olla!!! :))))))

    VastaaPoista
  6. Ai niin, Tarton matkan postaus on tulossa tuota pikaa, varmaankin vielä tänään. Tuossa tyttöjen määrässä ei ole virhettä mutta palaamme siihen tuonnempana.

    VastaaPoista
  7. Ai niin numero 2, postaustahti on ainakin noiden hyvä -blogi listojen mukaan ihan passeli. Nissä sanotaan, että uusi postaus/viikko on hyvä määrä. Meillä niitä on näköjään tullut keskimäärin 6/kuukausi. Tähän pyritään edelleen. Pysykää siis linjoilla! :)

    VastaaPoista
  8. moi! kiitos taas ihanasta postauksesta. :) mun mielestä koskettavin ja rohkein postaus oli se vivin kausi isabelin puvussa. :) hienoa teidän blogissa on monipuolisuus!!

    VastaaPoista
  9. mun suosikit on olleet miss valentine ja suloinen satujumppa!

    VastaaPoista
  10. ja unohdin vielä edellisestä sen suosikkiblogeja postauksen.

    VastaaPoista
  11. Kiitos paljon kaikista kommenteista, niitä on ilo lukea! :) muistakaa käydä äänestämässä myös tuolla sivupalkissa! <3
    T:Hanski

    VastaaPoista
  12. voitteko tehä postauksen ja kertoo uudesta joukkueen jäsenestä!

    VastaaPoista
  13. Moikka!
    uusista tytöistä tulee postausta ensiviikolla! :)

    VastaaPoista