Tervetuloa Team Vantaa Juniorin blogiin!

Moi! Olemme Vantaan Voimisteluseuran valmennusjoukkue, jossa voimistelee 11 innokasta tyttöä.

Syksyllä 2012 kilpailemme 14–16-vuotiaiden mestaruussarjassa. Tervetuloa lukemaan arjestamme ja ajatuksistamme. Kuulumisiamme voit lukea myös kotisivuiltamme

http://www.vantaanvoimisteluseura.fi/joukkuevoimistelu/joukkueet/team-vantaa-junior/


tiistai 8. maaliskuuta 2011

Näin ne taiat menivät!

* Neito voi kuunnella juhannusyönä käen kukuntaa. Niin monta kertaa kuin kukahtaa, niin monta vuotta on sulhasen löytymiseen. Jos ei käki kuku lainkaan, sulhon tapaa vielä samana vuonna! >> Jotkut epäilivät, ettei sulhoa löydy lainkaan!

* Jos juhannusyönä kerää seitsemän kukkaa, ylittää seitsemän aitaa ja nukkuu kukat tyynyn alla, niin unessa näkee tulevan sulhasen. >> Tässä oli hauskoja arvauksia: yli puron tai joen...

* Juhannoskokon savu kääntyy sen suuntaan, joka pääsee pian naimisiin. >> Tuulikin oli hieno veikkaus!



* Katsottaessa keskiyöllä peiliin näkee tulevan puolison. >> Kyseessä olisi tosiaan myös voinut hyvin olla lampi tai kaivo, kuten joku kirjoitti.

* Tulevan sulhon näkee unessa, jos laittaa vasemman jalan sukan väärin päin jalkaan. >> Tämä taisi olla vaikein kohta. Juhannustansseissa oli mainio arvaus. :)

KIITOS KAIKILLE VASTAAJILLE! Nyt ei enää malttaisi odottaa Caribia Cupia. :D

3 kommenttia:

  1. Kiitos hauskasta kyselystä! Nää viimeiset viikon ennen kisakauden alkua on kyllä tosi pitkiä... tsemppiä viimiseen rutistukseen!

    VastaaPoista
  2. onkos teijän puvut jo valmiit!? ;D Koristeletteko itse? Meillä on talkoot ensi viikolla!

    VastaaPoista
  3. Moikka!

    Puvut on laitettu tällä viikolla postiin ja ne saapuvat ensi viikolla. Puvut tulevat valmiina sieltä, mutta ehkä muutamia strasseja vielä lisäillään :)

    T:Hanski

    VastaaPoista