Tervetuloa Team Vantaa Juniorin blogiin!

Moi! Olemme Vantaan Voimisteluseuran valmennusjoukkue, jossa voimistelee 11 innokasta tyttöä.

Syksyllä 2012 kilpailemme 14–16-vuotiaiden mestaruussarjassa. Tervetuloa lukemaan arjestamme ja ajatuksistamme. Kuulumisiamme voit lukea myös kotisivuiltamme

http://www.vantaanvoimisteluseura.fi/joukkuevoimistelu/joukkueet/team-vantaa-junior/


sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Caribia Cupin tunnelmia

Moikka!

Aamulla Isabel-tytöt heräsivät klo 5.30 ja suuntasivat yhdessä muiden VVS:n joukkueiden kanssa kisabussille. Matka sujui rauhallisesti aamupalaa syöden, jutellen ja hiuksia laitellen.

Kun saavuimme perille, alkoi heti lämppä ja keskittyminen harkkaan. Harkka meni ihan hyvin, muutama eriaikaisuus ja tasapainovirhe mukaan kuitenkin mahtui. Anun ja Jutan palautteen jälkeen korjasimme virheet ja teimme hyvän loppiksen.

Suorituksemme oli melko loppupäässä kisaa, joten aikaa oli runsaasti meikata, syödä ja höpsötellä :) Jutta lähetti meidät ulos vähän happihyppelylle enne ruokailua, ja sieltä tulikin sitten muutama kuva räpsittyä, mainostauluissa ja variksina orrella. :D Hensu oli oikein innoissaan, kun meitä vastaan tuli mies, joka talutti hevosta ulkona. "Ihan ku se olis joku koira, jota se vaan tollee vähän lenkittää!"





Kymmenen Isabelia aidalla :))



Käytiin myös ottamassa muutama kuva Posankan luona :D



Tänne suuntaan :))




Ulkoilun jälkeen menimme pukkariin ottamaan pienen välipalan ja katsomaan harkkasuorituksemme videolta. Jutan videokameraan "ilmestyi" videopätkä nimeltä "Life of Isabel". Uga haastatteli jokaista tyttöä yhdellä erittäin lyhyellä kysymyksellä, ja lopuksi haastateltiin vielä Irenassa jumppaavaa Susan pikkusiskoa, Cineran Milaa ja Maijaa sekä Adelien tyttöjä. :D



Odotellessa myös meikattiin, laitettiin hiuksia...



...ja lakattiin kaikkien vasen peukalo onnea tuomaan :D




Kun vihdoin oli aika ruveta vetämään pukuja päälle, kaikki olivat jo vähän väsyneitä ja hepulissa. Se saatiin onneksi rauhotettua siinä samalla, ja lämppä hurahtikin todella nopeasti ja pian oltiinkin jo harjotusalueella. Sitten vielä keskittymään, peukkutorni, ja eikun menoksi! Alkuasennossa jännitys tuntui jaloissa, mutta kun musiikki lähti, jännitys purkautui ja tuli hassun vapautunut olo :D Suoritus oli hyvä, vaikka ainahan sinne muutamia virheitä mahtuu. Ne korjattiin ja taas lähti loppuverkka. Ave kun ei voinut kisata, hän toi videokameralle kuvatun ohjelmamme ja lähti kuuntelemaan tuloksia. Aven tullessa takaisin kaikkien liikkeet pysähtyivät ja kaikki kuuntelivat tarkasti. Kategoria 1 sieltä tuli, ja lisäksi bonuksia ryhdistä, ideasta ja liikkeiden taitotason sopivuudesta. Tulokseen oltiin erittäin tyytyväisiä ja onnelliset ilmeet pysyivätkin kasvoilla loppuillan.

Sitten käytiin vielä kannustamassa Irena 01, Mimot ja Cinera.



Ennen palkintojenjakoa oli havaittavissa aika väsynyttä porukkaa, kun kukaan ei malttanut enää pysyä paikallaan! Niinpä tanssittiin punasaapastanssia ja ihailtiin Anun liukuporrasesitystä sekä Jutan komeaa steppausta :D

Palkinnoilla kanssamme olivat Xonox, Team Siriukset sekä Odelle ilmaisupalkinnolla. Onnittelut myös heille!:)

Sitten napsittiin vielä muutama kuva ja lähdettiin äkkiä kotiin nukkumaan.




T:Hanski :)

18 kommenttia:

  1. Onnittelut koko joukkueelle!!! Hienoa tekemistä ja kovaa työtä varmasti takana. Zemppiä kevääseen ihana Isabel :)

    VastaaPoista
  2. hyvä tytöt! olitte ehdottomasti mun suosikkeja! <3

    VastaaPoista
  3. ihana postaus! toi heppa on tosi hupaisa. ;) Onnea!!!

    VastaaPoista
  4. Hauskaa kun tää postaus on muuttunut päivän mittaan! :D

    VastaaPoista
  5. Mitkä tavoitteet ensi viikonlopun kv-kisaan? Onnea eilisestä! Harmi kun ette olleet tänään Espoo Cupissa.

    VastaaPoista
  6. Mikä toi testi on?????? Kisaatteko kaikki 11 ensi viikonloppuna?

    VastaaPoista
  7. Moi!
    Luulen,että Leena testaili, että näkyykö tuo uusi kuva tuossa, mutten oo ihan varma =))
    Kuvia tuli tossa päivän mittaa vähän lisää, koska mulla oli vähän ongelmia kuvien latauksessa niin laitoin niitä vähän eri aikoihin ((:
    Kiitos paljon onnitteluista. Ave ei valitettavasti pääse vielä viikonloppuna kisaamaan, joten kisaamme kymmenellä tytöllä.

    Lottis =)

    VastaaPoista
  8. löytääkö teijän musaa youtubesta ? ::) ja aivan ihana ohjelma !!! <3 paras tällä kaudella ehdottomasti 12-14 sarjassa ;)

    VastaaPoista
  9. Adelien hileitä piti sitten käyttää onnea tuomaan!!! :D

    VastaaPoista
  10. Moikka!
    Youtubesta löytyy kisamusastamme ainakin semmonen versio, joka englanniksi ja japaniksi laulettu :D

    Adelien hileet, jotka olivat jääneet hiustenlaitosta saivat tosiaan uuden käyttökohteen meidän kynsissämme. :)) Ilmeisesti ne toimi ihan hyvin onnea tuomassa! :D

    T: Hanski

    VastaaPoista
  11. tsemppiä viikonlopun kv kisaan!

    VastaaPoista
  12. Postatkaa pian niin pääsen suoraan siihen kehumaan teitä! :) koska tahdon kommentoidan siihen postaukseen mikä koskee niitä ksoja joista puhun :D (sori jos oon sekava)

    VastaaPoista
  13. postaus tulee varmaan pian :)) kunhan päätetään kuka kirjottaa :D

    VastaaPoista