Tervetuloa Team Vantaa Juniorin blogiin!

Moi! Olemme Vantaan Voimisteluseuran valmennusjoukkue, jossa voimistelee 11 innokasta tyttöä.

Syksyllä 2012 kilpailemme 14–16-vuotiaiden mestaruussarjassa. Tervetuloa lukemaan arjestamme ja ajatuksistamme. Kuulumisiamme voit lukea myös kotisivuiltamme

http://www.vantaanvoimisteluseura.fi/joukkuevoimistelu/joukkueet/team-vantaa-junior/


tiistai 15. marraskuuta 2011

Esiintyminen ja draamis

ESIINTYMINEN SYK:ISSÄ

Muutama viikko sitten meillä oli esiintyminen Helsingin Suomalaisessa Yhteiskoulussa, jossa järjestettiin yksityiskoulujen opettajille tarkoitettu elämysilta. Teemana oli elementit, ja meidän elementti oli maa. ;) Tavattiin siellä melkeinpä heti koulun jälkeen, joten kellään ei ollut hiuksia tai meikkejä valmiina. Lähdimme liikkasaliin valmistautumaan, ja Hanski pääsi ekaa kertaa meikkaamaan meitä. ;) Tavattiinkin siellä myös meidän kanssa esiintyvät ruonilijoiden alut, jotka oli SYK:in oppilaita. Leena kertoi meille esityksen idean ja nimen: Jonain päivänä putoan, ja maa ottaa minut vastaan.

Kun hiukset ja meikki oli valmiina, rupesimme lämppäämään ja muuttelemaan muutamaa kohtaa, koska Elsu oli kipeänä. :( Aika meni nopeasti Ugan, Eiran ja Erikan valmentaessa meitä. :D Kun lämppä oli ohi, kokeilimme ensimmäisen kerran esiintymistä yhdessä runoilijoiden kanssa. Runot kuulostivat tosi hyvältä meidän kisamusiikin kanssa, varsinkin Uga tykkäsi niistä tosi paljon. ;)

Tehtiin muutama kokonainen ohjelma, ja sitten käytiin laittamassa kisapuvut päälle. Vuorossa oli kenraalinäytös, jota oli tullut katsomaan pieni ryhmä meidän vanhempia ja muita esiintyjiä. Se sujui tosi hyvin ja ilmaisullisesti muutoksista huolimatta. :) Sen jälkeen harkattiin vielä hetken verran, ja oltiinkin valmiita evästauolle. Rupateltiin vähän uimahallin viereisillä sohvilla, ja eipä aikaakaan kun lähdettiin uimahallin puolelle vähän kastelemaan jalkoja. :D

Kohta olikin jo ensimmäisen esityksen aika. Meillä oli kolme esitystä, joita tuli katselemaan suunnilleen 500 opettajaa. :D Muutama meistä bongailikin omia opettajiaan joukosta. Kun pimeässä salissa musiikki alkoi ja kultaiset spottivalot loi varjoja seinille, tuli jokaiselle Nälkäpelimäinen fiilis. ;) Esityksiä kehuttiin kovasti, ja suoritukset menivätkin todella hyvin muutamaa pudotusta lukuunottamatta. Esitysten jälkeen mentiin kaikki riviin ja "valmennustiimi" (eli Uga, Eira ja Erika :D) piti meille kiitospuheen! :D Rankan päivän päätteeksi lähdettiin kotiin iloisissa tunnelmissa. Taas oli yksi uusi, hieno esiintyminen muisteltavana! <3

DRAAMIS


 Viime tiistaina suunnattiin taas kohti SYK:iä - tällä kertaa draamikseen. Ensin katsottiin meidän aluekisasuoritus videolta ja kiinnitettiin erityisesti huomiota ilmeisiin, jotka olikin aika erilaiset kaikilla. Yritettiin myös katsoa kuvia, mutta se ei teknisistä syistä oikeen onnistunut. :D Sen jälkeen siirryttiin lavalle, jossa tehtiin Nälkäpelin maailmaan sijoittuvia harjoituksia ja luottamusharjoituksia. ;) Tässä muutamia kuvia meidän draamiksesta. :)







Pahoittelut, että postaus tuee näin hirvittävän myöhään, mutta uutta postausta kuitenkiin kaivattiin,niin tässä nyt tämmöinen :DD

T: Anni ja Lottis

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Nois draamiksis on varmaan tosi kivaa =D

    VastaaPoista
  2. Noi teidän draamikset kuulostaa niin ihanilta! Terveisin kateellinen...

    VastaaPoista
  3. Draamiksissa on kyllä tosi kivaa, ja siellä päästään vähän irrottelemaan normaaleista treeneistä! :D

    "Kateellinen": voihan sitä aina kysyä, jos omalle joukkueellekin olisi mahdollisuus järjestää joku vastaava ilmaisutreeni vaikka! :))

    T: Hanski

    VastaaPoista
  4. oisko mahdollista saada kuvia tosta teidän esiintymisestä??

    VastaaPoista
  5. niin ja joko tiedätte jotain kevään ohjelmasta?

    VastaaPoista
  6. Kuvia ei taida tuolta esiintymisestä ihan hirmusesti hyviä olla, mutta jos jotain löytyy niin niitä voidaan ehkä myöhemmin vielä tänne ladata :)

    Keväästä ei tiedetä vielä oikeastaan mitään, mennään nyt ensin tää kausi kunnolla loppuun, ja keskitytään sitten vasta uuteen! :)

    VastaaPoista