Tervetuloa Team Vantaa Juniorin blogiin!

Moi! Olemme Vantaan Voimisteluseuran valmennusjoukkue, jossa voimistelee 11 innokasta tyttöä.

Syksyllä 2012 kilpailemme 14–16-vuotiaiden mestaruussarjassa. Tervetuloa lukemaan arjestamme ja ajatuksistamme. Kuulumisiamme voit lukea myös kotisivuiltamme

http://www.vantaanvoimisteluseura.fi/joukkuevoimistelu/joukkueet/team-vantaa-junior/


tiistai 11. lokakuuta 2011

VVS:n 35-vuotisjuhlanäytös





Moi!

Viime lauantaina järjestettiin VVS:n 35-vuotisjuhlanäytös Martinius-salissa, jossa mekin esiinnyimme. Esitimme kaksi esitysohjelmaa, sekä viime kevään kilpailuohjelman. Saavuimme Martiniukseen jo kello 10:30, vaikka näytös alkoi vasta kello 16:00, sillä aamulla oli kenraaliharjoitus, jossa käytiin läpi koko näytös alusta loppuun. Aamulla oli pientä hässäkkää, koska Elsun pukupussi pukuineen oli kadonnut, mutta onneksi se sitten lopulta löytyi.

Esitysten välissä meillä oli aika paljon aikaa, joten ehdittiin laittaa meikkejä ja syödä. Lopulta kello löi neljä ja salin ovet avattiin. Adelie ja me aloitimme näytöksen Wonderful World -esitysohjelmallamme. Nyt esitysten välissä ei ollut niin paljon aikaa, joten se suurimmaksi osaksi kului lämppäämiseen ja avaamiseen. Sitten olikin taas meidän vuoromme astua lavalle, tällä kertaa esitimme uuden Together forever -tanssin, jonka Jutta ja Peppi olivat tehneet. Tanssin ja kevään kisaohjelman välissä meillä oli aikaa höpöttää ja säätää kaikenlaista ennen kuin päästiin taas lavalle. Kisaohjelman jälkeen otimme muutaman kuvan, (ehkä viimeistä kertaa kevään kisapuvuissa) ja sitten suuntasimme kohti kotia. Melkoinen päivä täynnä upeita esityksiä :).

T.Vivi

9 kommenttia:

  1. Oliko haikeeta pukea viimisen kerran voittopukuja päälle!?

    VastaaPoista
  2. Moikka!

    Se tanssi oli aivan ihana!! <3

    VastaaPoista
  3. Moikka!

    Tvallaan oli kyllä haikeeta laittaa "voittopuvut" nurkkaan, viimeisen esiintymisen jälkeen. Mutta toisaalta viimekevään kisaohjelmaa on esitetty jo niiiin monta kertaa, että ehkä se on ihan hyväkin että sille tuli nyt loppu. :DD Kasoittain iloisia muistoja jäi kyllä kiinni tuohon ohjelmaan! <3

    Uutta tanssia on kyllä tosi kiva esittää ja meille aihekin on aivan loistava "together forever"! <33 Kiva että sitä on myös kiva katsella! :))

    T:Hanski

    VastaaPoista
  4. Ois hauskaa, jos oisin myös tuollaisessa kivassa joukkueessa, vaikka joukkue jossa minä voimistelen on myös hauska!

    VastaaPoista
  5. Aika tyhmää arvostella tollasta, mut mun harrastus eli MATEMATIIKKA on ihan best, mut VOIMISTELU on ihan tyhmää, kuu pitää vaan raadella ittensä sairaalaan, ku on poikki joka paikka!!!!

    VastaaPoista