Tervetuloa Team Vantaa Juniorin blogiin!

Moi! Olemme Vantaan Voimisteluseuran valmennusjoukkue, jossa voimistelee 11 innokasta tyttöä.

Syksyllä 2012 kilpailemme 14–16-vuotiaiden mestaruussarjassa. Tervetuloa lukemaan arjestamme ja ajatuksistamme. Kuulumisiamme voit lukea myös kotisivuiltamme

http://www.vantaanvoimisteluseura.fi/joukkuevoimistelu/joukkueet/team-vantaa-junior/


maanantai 11. huhtikuuta 2011

Aluekisat Hyvinkäällä

Moi! (=

Eilen meillä oli aluekisat Hyvinkäällä. Saavuttiin Uomikseen 7.45 ja lähettiin bussilla kohti kisapaikkaa Cineran kanssa. Valkut meni tällä kertaa Jutan autolla, joten oltiin bussissa Cineran kanssa kahdestaan. Matka sujuikin tosi nopeasti aamupalaa syöden ja jutellen.

Kun päästiin kisapaikalle, lähdettiin viemään tavaroita pukkariin ja ruvettiin yhdeksän aikoihin lämppäämään. Tehtiin normaali lämppä, avaukset ja osat läpi. Sitten kokoonnuttiin vielä tsemppipiiriin ennen harkkaa.

Harkka sujui kokonaisuudessaan hyvin, mutta vielä tarvittiin lisää ilmaisua ja kuvioihin tarkkuutta. Harkan jälkeen tehtiin nopea loppuverkka, jonka jälkeen ruvettiin syömään eväitä, laittamaan hiuksia ja meikkailemaan.

Saatiin kaikki valmiiksi vähän ennen kahtatoista ja käytiin laittamassa nopeasti puvut päälle marssia varten. Kahdentoista aikoihin alkoi marssi, ja sen jälkeen laitettiin puvut puoliksi päälle ja mentiin pukkariin odottelemaan.

Meillä oli tavarat suihkuhuoneessa, jossa suihku valitettavasti aika tyypilliseen tapaan meni päälle:D Kaikilla oli onneksi puvut päällä, joten ne eivät kastuneet. Hanskin tavarat sen sijaan eivät olleet ihan niin onnekkaita, vaan kastuivat aika ikävästi. )=



Meidän suoritusvuoro oli numero 23, joten oltiin sovittu, että ruvetaan lämppäämään yhdeksännen joukkueen jälkeen tuttua kisalämppää yhdessä Jutan ja Anun kanssa. Vähän nopeamman puoleiseksi jäi lämppä tällä kertaa, koska kisat etenivät nopeaan tahtiin. Ehdittiin kuitenkin hyvin avaamaan ja sitten siirryttiin harkkamatolle, missä kokeiltiin vielä tasapainot ja hypyt läpi. Pian siirryttiinkin jo keskittymistilaan, missä kokoonnuttiin piiriin ja käytiin kisarutiinit läpi.

Suoritus oli onnistunut, vaikka muutamia virheitäkin löytyi. Ilmaisua ja rentoutta saatiin kuitenkin lisää harkkaan verrattuna. Oltiin kokonaisuudessaan tyytyväisiä suoritukseen, mistä jatketaankin eteenpäin SM-kisoja kohti.




Suorituksen jälkeen tehtiin kunnon loppuverkka. Omaa kategoriaa ei kuultu, koska oltiin loppuverkkaa tekemässä, mutta saatiin se sitten selville, kun iloiset Irena-tytöt tulivat kertomaan meille, että ykkönenhän sieltä tuli.(= Oltiin tyytyväsiä kategoriaan, vaikka bonukset meni meiltä täysin ohi ja ite en oikeastaan vieläkään oo varma, että mitä bonuksia saimme =DD. Loppuverkan jälkeen mentiin suoraan palkintojenjakoon. Meidän lisäksi palkinnoilla olivat Säteet ja Team Siriukset. Onnea heillekin! (=

Palkintojenjaon jälkeen käytiin vielä ottamassa vähän ryhmäkuvia, minkä jälkeen käytiin vaihtamassa puvut pois ja mentiin syömään. Syötiin ihan rauhassa ja lähdettiin katsomoon kannustamaan Cinera ja Mimot. Kisan loputtua kaikki lähti hiljalleen kotia päin omilla kyydeillä.






Nyt pidetään vapaaviikko ohjelmasta ja keskitytään harjoittelussa liikkuvuuteen ja hyppyihin sekä harjoitellaan uutta esitysohjelmaa. (= Sen jälkeen jatketaan sitten ohjelman harjoittelua kohti kauden pääkisoja, tyttömestaruuskilpailuja Mäntsälässä. :)

Lottis

12 kommenttia:

  1. meilläkin on kolmen viikonlopun kisaputki takana, ihanaa kun saa tehdä välillä muutakin... tsemppii teille harjoitteluun ja kuukauden päästä nähään Mäntsälässä! :)

    VastaaPoista
  2. onnee taas kauheesti, ootte ihan ylivoimasii tänä vuonna 12 -14 -sarjassa. <3

    VastaaPoista
  3. on kyll tosi kivaa, et on siinäkin mielessä tauko, et kaikkien blogeihin vois tulla muutakin kun näitä kisapostauksii... niitä on kiva lukee, mut nyt ihan tarpeeks! toivottavasti ennen tyttömestiksii teiltäkin tulee toisenlaisiiki postauksii!!!

    VastaaPoista
  4. Moikka!
    Kiitos paljon onnitteluista! ((= Meillä on tosiaan pitkä kisaputki takana joten onhan se kiva päästä tekemään välillä muutakin kuin ohjelmaa. Vaihtelu virkistää :DD
    Yritetään keksiä jotain muutakin kuin kisapostauksia ja päivitellä blogia ennen tyttömestaruuskisoja. (=

    Lottis

    VastaaPoista
  5. Kuis teillä on palkintojen jaossa 11 tyttöä ja sen jälkeisessä kuvassa vaan 10? :o

    VastaaPoista
  6. on 11 tyttöä kuvassa

    VastaaPoista
  7. noi teiän puvut on niiii kauniit ja ihanat!! <333 Ootteko laskenu monta strassia ja paljettia niissä on yhteensä? ;)

    VastaaPoista
  8. Palkintojen jaossa on tosiaan 11 tyttöä, mutta Ave jäi pukkariin ottamaan pukua jo pois päältä, kun muut lähdettiin ottamaan vielä kuvia. Ave ei löytänyt lopulta kuvauspaikkaamme ja jäi pukkarrin oottelemaan :D

    Puvuissa on muistaakseni noin 2600 strassia :)
    Kiitos kaikista kommenteista!

    T:Hanski

    P.S Hensu kirjottelee viikonloppuna vähän erilaisen postuksen kuin nämä kisoista tehdyt :)

    VastaaPoista
  9. Mut jos nyt oikin muistan etteks te kisannu 10 tytöllä?

    VastaaPoista
  10. Teillä on ihanat puvut! ja tosi hyvä ryhti :)

    VastaaPoista
  11. Kyllä taitaa ohjelmassa olla 10 eli yksi ilmeisesti poissa loukkaantumisen tai muun syyn vuoksi. Palkintojenjaossa kuitenkin 11. Se ei taida virallisesti olla ok tyttösarjoissa, mutta toisaalta minusta kyllä ok päästä palkintojenjakoon, jos muuten ei harmittavasti pysty kisaamaan.

    VastaaPoista