Tervetuloa Team Vantaa Juniorin blogiin!

Moi! Olemme Vantaan Voimisteluseuran valmennusjoukkue, jossa voimistelee 11 innokasta tyttöä.

Syksyllä 2012 kilpailemme 14–16-vuotiaiden mestaruussarjassa. Tervetuloa lukemaan arjestamme ja ajatuksistamme. Kuulumisiamme voit lukea myös kotisivuiltamme

http://www.vantaanvoimisteluseura.fi/joukkuevoimistelu/joukkueet/team-vantaa-junior/


maanantai 18. lokakuuta 2010

Kisameikkien harjoittelua :D


Moro!!


Viime sunnuntaina Uga ja Hansu tuli meille harjoittelemaan kisameikkien laittoa. Valkut olivat yhdessä päättäneet, että nyt olisi aika oppia itse laittamaan meikit! Meikin oli suunnitellut yksi Inglotin ammattimeikkaajista, eli se ei ollut ihan helpoimmasta päästä, mutta yllättävän hyvin se kuintenkin sujui! :) Jutan piti meitä silloin tällöin vähän "jeesata", mutta harjoittelu tekee mestarin!

Matkalla treeneihin ehdittiin vähän rapsiä kuviakin! :D



-ELSU <3


6 kommenttia:

  1. Hih! Voi vitsi, että ootte pöhköjä - mutta tosi nättejä pöhköjä! :)

    VastaaPoista
  2. heips! huomenna nähdään noi teijän meikit ihan livenä uuden puvun ja vanteen kans. toivottavasti heti illalla näkyy kotisivuilla tai täällä blogissa kuvia!

    VastaaPoista
  3. muute tuli mielee ku kuuntelin teijä noit edellisiä kisamusiikkeja muistaakseni kun teillä oli ötökän elämästä kisamusa niin ,ette olleet ainoa joukkue jolla oli se tuohon aikaan (:.

    VastaaPoista
  4. Mäkin muistan ton! Se tais olla joku Aurora-joukkue, jolla oli sama teema, mut niillä ei tainnu mennä ihan yhtä hyvin silloin ku teillä!

    VastaaPoista
  5. KIITOS tytöt aivan loistavasta esityksestä tänään! Olitte tosi tosi kauniita. Säihkykää ja olkaa yhtä varmoja myös lauantaina. :)

    VastaaPoista
  6. Heipsan! Ja kiitos taas kehuista ja kommenteista! :D

    Ihmisillä on kyllä hyvä muisti kun muistaa noita kisamusajuttuja vieläkin, kun en meinannu itsekkään muistaa! Mutta niin se olikin, kai niillä nuorimmilla Auroroilla oli sama muiikki kun meillä, mutta eri teema :)

    T:Hanski

    VastaaPoista