Tervetuloa Team Vantaa Juniorin blogiin!

Moi! Olemme Vantaan Voimisteluseuran valmennusjoukkue, jossa voimistelee 11 innokasta tyttöä.

Syksyllä 2012 kilpailemme 14–16-vuotiaiden mestaruussarjassa. Tervetuloa lukemaan arjestamme ja ajatuksistamme. Kuulumisiamme voit lukea myös kotisivuiltamme

http://www.vantaanvoimisteluseura.fi/joukkuevoimistelu/joukkueet/team-vantaa-junior/


lauantai 25. syyskuuta 2010

Draamatreeneissä

Päätimme tehdä valokuvapostauksen draamatreeneistä, koska niistä on täällä blogissa kyselty. :D Seuraavassa siis otoksia tämänpäiväisistä draamiksista. Draamatreeneissä teemme erilaisia eläytymis-, luottamus-, keskittymis- ja ryhmäytymisharjoituksia. Kuvat kertokoot puolestaan!!

















26 kommenttia:

  1. Ihana toi uus tausta!! Mistä löysitte sen? Ja toi kuva on hauska, tosi hyvä idea!

    VastaaPoista
  2. MORO!!
    Kiitos paljon, meijänki mielest toi uus tausta on ihan sika hieno! Itseasiassa ei edes tiedetä mist noi muut on löytänyt sen! :D
    Toivottavasti uudesta valokuvapostauksesta kaikki jotka kyseli draamiksista sai vähän ideaa et mitä me siellä sitten tehään!
    T: Elsuuu ja Hensuu

    VastaaPoista
  3. Mustakin toi tausta on hieno! Kiitos dramapostauksesta. Näyttää hauskalta mut vaikeelta!!! Mitä siinä ekassa kuvassa tehdään, jossa on huivit silmillä?

    VastaaPoista
  4. Moikka tytöt!

    Tausta on rakennettu kahdesta eri, tai oikeastaan kolmesta eri kuvasta kuvankäsittelyohjelmalla. :D

    Terveisin Leena

    VastaaPoista
  5. Ekassa kuvassa me tehään semmosta jänskää eläytymisharjoitusta! :)
    T: ELsuu ja Hensuu

    VastaaPoista
  6. Mis te pidätte noita draamajuttuja? Ei oikein näytä tavallisesta treenisalilta eikä kenenkään kodiltakaan!??? :D

    VastaaPoista
  7. Ai niin, unohdin vielä kysyy et mikä lintu tos teidän logos on?

    VastaaPoista
  8. Pidämme draamiksia yleensä yhdellä päiväkodilla.
    Ja meidän logossa on Seeprapeippo, joka on latinaksi Isabella-> josta siis tulee nimi Isabel :DD

    VastaaPoista
  9. Liittyykö kaikki teiän seuran nimet lintuihin? Mietin just millä muilla seuroilla ku OVOlla on teemanimii.

    VastaaPoista
  10. keitä te muuten ootatte vanhempien sarjois? mä ootan Gloriaa, Cineraa, Fossui, Escadaa ja sit sitä uutta lastrada-iiris-yhdistelmää.

    VastaaPoista
  11. Vvs:n kaikkien joukkueiden nimet liittyy jotenkin lintuihin. Aika monella seuralla on mun mielestä joku teema nimi juttu, ainakin meillä, ovoilla ja turun urheiluliitolla.
    Kaikista eniten odatan tietysti meijän sarjan joukkueita, mutta vanhemmistaehkä eniten Fossuja,Gloriaa ja Cineran valmista ohjelmaa ja pukuja ;D
    T: Hanski

    VastaaPoista
  12. niin siis miten toi taustakuva on rakennettu!?!

    VastaaPoista
  13. Hei!

    Vastaan tyttöjen puolesta edelliseen kysymykseen. Kuvapohjaksi valittiin liilavaaleanpunainen pohja (free wallpaper) netistä. Siihen lisättiin tähtiä ja viivoja kuvankäsittelyohjelmalla, jonka jälkeen kuva rajattiin panoramamuotoon. Tämän jälkeen kuvaan liitettiin läpinäkyvinä valintoina erikokoisia voimistelijoita. Reunat muotoiltiin kuvakehyksellä. Viimeiseksi kuvan kirkkautta lisättiin reilusti. Tämän jälkeen bloggerin asetuksista voi valita kohdan, joka monistaa kuvan uudelleen ja uudelleen alaspäin. Ei vaikeaa mutta hitusen työlästä! :)

    VastaaPoista
  14. Toi tausta on sika hieno ja siinä alussa kun te ootte tehnyt ton teijän joukkueen nimen ite!! (en oo hyvä selittää juttui)
    T:Pätkis:)

    VastaaPoista
  15. Täällähän on vipinää... Hauskaa, kun teillä on paljon kommentoijia. Yleensä näissä joukkueiden blogeissa on vain muutama kommentti per postaus!

    VastaaPoista
  16. moikka!

    Täällä on vipinää,ihan niinkuin joukkueessakin!!Hyvä Isabel! Odotamme innolla uutta ohjelmaa!!

    VastaaPoista
  17. Hei, ootteko lukenu Maton reunalla -blogista, et Demin keskustelu palstalla on keskusteltu ns. jumppiksista? Ootteko te teidän kouluis kokeneet, et voimistelijat ois koulussa aivottomia ja ylpeitä kanoja?? Must tää on ihan uskomaton juttu, koska jv voimistelijat on ainaski mun mielestä ihan kaikkee muuta!!!

    VastaaPoista
  18. Moii!
    Ei me ainakaan olla luettu sitä keskustelua. :) Meistä meijän koulussa suhtaudutaan jv:hen hyvinn ja ihan niinku muihinkin ihmisiin. :))

    T:Ave ja Lotu

    VastaaPoista
  19. Joo, ollaan käyty lukemassa ja ihan turhaan siellä jv voimistelioita haukutaan. Itse en ainakaan ole tuntenut koulussa olevani "aivoton kana" vaan päinvastoin tuntuu, että voimistelu taitoja arvostettaan siellä :)
    T: Hanski

    VastaaPoista
  20. Moikka! Saadaanko pian uusi postaus!? Tosta pukuäänestyksestä varmaan ainakin tulee:) Ois myös kiva kuulla niistä teidän innoittajista ja idoleista. Miten ohjelma sujuu? Tsemppiä viimesiin treeneihin ennen kisoja!!!

    VastaaPoista
  21. Moi!!
    Kiitos Lilli!
    Joo eiköhän postauksia ala tulemaan heti kun saamme sopivan aiheen :)Ohjelma alkaa jo sujua ilman suurempia ongelmia paljonhan siinä on vielä parannettavaa mutta kyllä se siitä. :))

    T:Alli

    VastaaPoista
  22. Heippa!

    Ois tosi kivaa jos voisitte tehdä joukkueensisäsen gallupin, jossa kyselisitte fiiliksiä tulevasta kisakaudesta! Esim. ketä vanhempia joukkueita odotatte ja mikä on ihanin liike teidän ohjelmassa jne. Se ois tosi kivaa!!! :)

    VastaaPoista
  23. Moikka!
    Kiitos hyvästä ideasta! Luultavasti toteutamme gallupin ja siinä samalla myös sen kauan odotetun ihailija/esikuva kyselyn :)

    Lukijoilta olisi tosi kiva saada vielä enemmän hyviä postausideoita. Täällä on nytkin ollut jo muutama tosi hyvä idea, kiitos niistä!
    T: Hanski

    VastaaPoista
  24. mooi (:

    hieno on toi tausta... onko joukkueen kokoonpano ja valmennus vielä samat?? ;) onnea kisakauteen!

    VastaaPoista
  25. Moiii!

    Kiitos kommentista! :3 Valmennus on pysyny samana ja joukkueeseen on siis kesällä tullut yksi uusi tyttö! :))

    T: Alli

    VastaaPoista