Tervetuloa Team Vantaa Juniorin blogiin!

Moi! Olemme Vantaan Voimisteluseuran valmennusjoukkue, jossa voimistelee 11 innokasta tyttöä.

Syksyllä 2012 kilpailemme 14–16-vuotiaiden mestaruussarjassa. Tervetuloa lukemaan arjestamme ja ajatuksistamme. Kuulumisiamme voit lukea myös kotisivuiltamme

http://www.vantaanvoimisteluseura.fi/joukkuevoimistelu/joukkueet/team-vantaa-junior/


lauantai 19. kesäkuuta 2010

VVS:n Kesäpäivä!

Tomppo on HUPAISAN näkönen

Sarkku!

Tarjolla oli myös kakkua josta Elsu tykkäs
TOOOSI paljon!

Uga-pieni ja pikku-Peppi <3

Hanski pitää taukoa :)

Hensu ollos putkes!


Hanski, Uga ja Hensu pallopisteessä


Jutta ja Peppi


Elsun esimerkki linnunpesästä...

Heh heh! Ampeerit pyörittää vannetta!

Moikka!

Viime keskiviikkona me vietettiin Rajatorpan koululla VVS:n kesäpäiviä! Meidän harkat jäivät sinä päivänä aika lyhyiksi, sillä muuten me oltaisiin tultu sinne tunnin myöhässä. Hämeenkylän tytöt + Ronsu pyöräili sinne suoraan Hämeenkylän koululta ja me muut neljä onnekasta päästiin Jutan ja Liisan kyydeillä! Meidän tehtävä kesäpäivillä oli olla vastuussa rastikilpailusta. Kaikkien joukkueiden piti suorittaa viisi tehtävää ja kaikista tehtävistä sai tietyn määrän pisteitä, riippuen kuinka hyvin ne suoritettiin. Voittaja-joukkue palkittaisiin VVS:n paidoilla! Ennen kun kilpailijat pääsivät saliin me siellä valmistauduttiin ja ainakin minä ja Uga kokeiltiiin kaikkia tehtäviä! Hanski ja Hensu oli vastuussa temppuradasta ja siellä ne sitten näyttii kaikille pienille lapsille esimerkkiä miten erilaisia liikkeitä tehtiin. Ainakin mä sain räpsittyä hyviä kuvia Sussun kameralla kun Hensu tekee siellä kuperkeikkoja! :D Uga oli vastuussa vanteenpyörityksestä ja Sussu tasapainoilusta. Minä, Hensu, Uga ja Hanski perustettiin meidän oma joukkue ja sitten kun oli mun vuoro kokeillla tasapainoilutehtävää mä huomasin et se oli yllättävän vaikeeta! Ainakin kun minä ja Uga katseltiin kaikkia muita se näytti tosi helpolta ja me ihmeteltiin miks kaikki horju mut sitten kun ite kokeilin niin mä varmaan näytin kyllä aika järkevältä... :) Ronsu oli vastuussa viestistä ja Tomppo ja Alli pallonkäsittelytaidoista. Pallonkäsittely oli varmaan ainoa niistä tehtävistä mikä sujui mulla suht hyvin! :D Sitten oli viellä tietovisa jossa kyseltiin kaikkia VVS:n historiaan liittyviä asioita! Yllätys, yllätys Lottis oli Sarkun kanssa siitä vastuussa! Siellä oli myös mansikkakakkua ja keksejä tarjolla! Niitä tuli ainakin syötyä! Uga syötti mansikoita pikku Pepille ja juoksenteli Pepin perässä melkein koko tilaisuuden ajan. Mimot ja Ampeerit myös palkittiin hienosta menestyksestä (SM-kultaa molemmille joukkueille!) ja myös Salla Lampela ja Emma Keurulainen myös palkittiin hienoilla kukkakimpuilla. Sitten oli aika julistaa rastikilpailun voittajat! Nallekarkki-joukkue eli meidän neljän joukkue sijottui kolmanneksi! :D Ensimmäisellä ja toisella sijalla olivat Ampeerien muodostamat joukkueet! Onneksi olkoon voittajille! Lopussa me katsottiin Ampeerien loistavaa MM-kisojen alkukisan suoritusta. Ennen kuin meidän kaikkien piti lähteä meijän piti siivota jumppasali. Puolivälissä me pidettiin pieni lepotauko ja kokeiltiin kaikkia akrobatia liikkeitä, mm. parikärrynpyörää ja harjoiteltiin me myös parikuperkeikkoja! Minä, Uga ja Hanski testattiin kolmoiskuperkeikkaa ja me melkein päästiin kokonainen kierros ympäri! OEE! Se näyttii kuulemma aika kiinnostavalta... Sitten Jutta tuli taas katsomaan oltiinko me siivoamassa niin meidän piti taas ruveta kuten Tomppo sanoo "Tosi toimiin!" :D Kun oltiin siivottu, meidän kaikkien piti lähteä kotiin. Kiitos ihanasta illasta kaikille ja hyvää kesää! :)

ELSU


17 kommenttia:

  1. Hei miten te sen kolmoiskuperkeikan teitte? :D

    VastaaPoista
  2. Moikka!
    Kolmoiskuperkeikka oli kyllä kieltämättä aika vaikeeta, mutta hauskaa! Kaksi ensimmäistä tyttöä menee samalla tavalla kuin parikuperkeikassa, mutta ylempänä oleva ei vaan ota alimman nilkoista kiinni vaan odottaa kolmatta tyttöä joka tulee käsilläseisontaan pitäen alimman tytön nilkoista kiinni. Ylin tyttö ottaa käsilläseisojan nilkoista kiinni :) (kolmas tyttö selkä menosuuntaan) kannataa laittaa patja alle, ja sen voin sanoa että ei se meilläkään onnistunut sen verran vaikea on! :D

    Toivottavasti älysitte jotain pitkästä selityksestäni, mutta tota on tooosi hankala selittää näin kirjottaen :)

    -Hanski

    VastaaPoista
  3. Teillähän on hieno blogi, yhtä höpsö kuin joukkuekin ;) Hauskoja treenejä kesälle, toivottavasti vanteet pyörii jo suorassa!

    Sara

    VastaaPoista
  4. Kiitos ja kyllä ne vanteet pyörii jo vähän paremmin:D
    Uga:)

    VastaaPoista
  5. Ihanaa, että teillä on ollut noin hauskaa! Terkkuja Keniasta, täällä on odoteltu innolla pienten joukkuejakoja. Kiva postaus; huutomerkkejä ainakin oli koko vuoden tarpeiksi!!!!!!!!!!!!!!! ;

    VastaaPoista
  6. MOI!!

    Meillä oli samaan aikaan treenit pienten kanssa ja kaikki näyttivät todella iloisen oloisilta! Toivottavasti teillä on ollut hauskaa Keniassa! Kerro terveisiä Fannille ja Emmalla! Huutomerkkejä tuli ainakin vähän käytettyjä!

    T:ELSU :D

    VastaaPoista
  7. millon tulee kuvia? :)

    VastaaPoista
  8. Nyt ne kuvat tuli:D:D:D:D:D
    Uga:)

    P.S.Ja hyviä ne onki:)

    VastaaPoista
  9. Ihan hirveen kivoja kuvia! Tästä blogista heijastuu teidän mahtava yhteishenki. Tolla yhteishengellä mennään kiven läpi ja vuoren huipulle!

    VastaaPoista
  10. teijän blogi on tosi hieno!
    T:Pätkis ja Aatuli

    VastaaPoista
  11. Kiitos paljon Pätkis, Aatuli ja Lilli!!! :)
    T: Hansu

    VastaaPoista
  12. Kiitos Elsu paljon kuvista!!
    Niistä kyllä näkyy että hauskaa oli!! :D

    Ja kyllähän me siellä muutakin tehtiin, kun "vahdittin" temppu pisteitä!!..Joka sekin kyllä näkyy kuvissa!! ;DD Ja kakku oli hyvää!:)

    Ja kiitos kaikille mukavista kommenteista!!;D
    -Hensu ;D

    VastaaPoista
  13. Miksi teidän tämän blogin nimi on ihana isabel??:) ihan hauska se on mutta vaikuttaa hieman itserakkaalta:):) :D

    VastaaPoista
  14. Ihana isabel!kauheeta etten oo enää teijän joukkuees. Mut mun polvet on edelleen surkeessa kunnossa:( Hieno blogi ja hyvää kesää!

    T. Anna <3

    VastaaPoista
  15. Moikka Anna!
    Meilläkin on sua kova ikävä ja tosi harmillista että sun polvet ei oo vielä parantunut.
    Kiitos kommentista ja oikein hauskaa kesää sullekkin!!!!!:):):):):):):):):):):):) :D:D:D:D:D

    T: Hanski ja Uga:)

    VastaaPoista